Дистанційне виробниче навчання 2022-2023н.р.
ОК01 Первинна обробка сировини і приготування напівфабрикатів
М4 Первинна обробка різних видів риб та продуктів моря, приготування напівфабрикатів з них
Дистанційниий урок виробничого навчання
від 11.10.2022р.
М4.4: Приготування котлетної маси з різних видів риби та
напівфабрикатів з неї
Тема уроку: Інструктаж
за змістом занять, організації робочого місця, безпеки праці . Приготування
рибної котлетної маси та н/ф з неї:
котлет, биточків, тюфтелів, рулетів.
Зміст роботи:
1. Одягнути спецьодяг
2. Приготувати посуд і інвентар, сировину
3. Організувати робоче місце
4. Приготувати рибу для обробки
5 Рибу розібрати на чисте філе, зробити н/ф - котлети, біточки, тюфтелі, рулет.
(як ви готуєте н/ф: розбираєте рибу на чисте філе, подрібнюєте філе через м'ясорубку, робите котлетну масу, з неї формуєте з початку котлети( без паніровки) - фотографуєте, потім все змішуєте в одну масу і формуєте биточки - фотграфуєте, потім знову змішуєте в одну масу і формуєте тюфтелі- фотографуєте, і потім рулет.... потім знову змішуєте в одну масу і вже формуєте котлету, биточок, тютелю... у кого хватить масси- формує рулет.. все це викладуєте на одну тарілку и фотогруфуєтесь і надсилаєте...)
6. оформити звіт.
7. Зробити висновки.
8. Прибрати робоче місце.
9. Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.
Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу
Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
- Фото особисте на робочому місці у спецодягу ( можна селфі, щоб було видно робоче місце);
- Фото технологічного процесу приготування котлетної маси, фото напівфабрикатів...
- Особисте фото з напівфабрикатами ( подають ті, хто не подає відео-звіт, для тих хто подає відеозвіт - разом з напівфабрикатами захищаєте свою роботу( розказуєте як ви робили н/ф)
Крітерії оцінювання:
Критерії оцінювання робіт виробничого навчання
7- 8 балів - учень повинен зробити фото-звіт:
- особисте фото на робочому місці ( у спецьодягу)
- фото послідовності технологічного процесу приготування котлетної маси та н/ф з неї
- особисте фото зі своєю роботою (можно селфі)
9,10,11 балів – особисте фото на робочому місці
- фото послідовності приготування котлетнорї маси та н/ф з неї
- Відео-захист приготуванн н/ф
7- 8 балів - учень повинен зробити фото-звіт:
- особисте фото на робочому місці ( у спецьодягу)
- фото послідовності технологічного процесу приготування котлетної маси та н/ф з неї
- особисте фото зі своєю роботою (можно селфі)
9,10,11 балів – особисте фото на робочому місці
- фото послідовності приготування котлетнорї маси та н/ф з неї
- Відео-захист приготуванн н/ф
Комментариев нет:
Отправить комментарий