среда, 12 октября 2022 г.

 Дистанційне  виробниче навчання 2022-2023н.р.

                    ОК01  Первинна обробка сировини і приготування напівфабрикатів


                М4  Первинна обробка різних видів риб та продуктів              моря, приготування напівфабрикатів з них


                           Дистанційниий урок виробничого навчання

від 11.10.2022р.
        М4.4:  Приготування котлетної маси з різних видів риби та напівфабрикатів з неї

Тема уроку:   Інструктаж за змістом занять, організації робочого місця, безпеки праці . Приготування рибної  котлетної маси та н/ф з неї: котлет, биточків, тюфтелів, рулетів.

Зміст роботи:

1.      Одягнути спецьодяг

2.          Приготувати посуд і інвентар, сировину
3.          Організувати робоче місце
4.          Приготувати рибу для обробки
5          Рибу  розібрати  на чисте філе, зробити н/ф - котлети, біточки, тюфтелі, рулет.
(як ви готуєте н/ф: розбираєте рибу на чисте філе, подрібнюєте філе через м'ясорубку, робите котлетну масу, з неї формуєте з початку котлети( без паніровки) - фотографуєте, потім все змішуєте в одну масу і формуєте биточки - фотграфуєте, потім знову змішуєте в одну масу і формуєте тюфтелі- фотографуєте, і потім рулет.... потім знову змішуєте в одну масу і вже формуєте котлету, биточок, тютелю... у кого хватить масси- формує рулет.. все це викладуєте на одну тарілку и фотогруфуєтесь і надсилаєте...)
6.          оформити звіт.
7.          Зробити висновки.
8.          Прибрати робоче місце.
9.         Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.                  

Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу

Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
-          Фото особисте на робочому місці у спецодягу можна селфі, щоб було видно робоче місце);
-         Фото технологічного процесу приготування котлетної маси, фото напівфабрикатів...
-         Особисте фото з напівфабрикатами ( подають ті, хто не подає відео-звіт, для тих хто подає відеозвіт -  разом з напівфабрикатами захищаєте свою роботу( розказуєте як ви робили н/ф)


Крітерії оцінювання:


Критерії оцінювання робіт виробничого навчання

7- 8 балів - учень повинен зробити фото-звіт:

- особисте фото на робочому місці ( у спецьодягу)
- фото послідовності технологічного процесу приготування котлетної маси та н/ф з неї
- особисте фото зі своєю роботою (можно селфі)


9,10,11 балів – особисте фото на робочому місці
фото послідовності приготування котлетнорї маси та н/ф з неї
- Відео-захист приготуванн н/ф 











Комментариев нет:

Отправить комментарий