среда, 27 мая 2020 г.


Дистанційний урок виробничого навчання

від 27.05.2020р.
Тема 15:  Перевірочні роботи
Тема уроку: Перевірочні роботи.
Мета уроку:
а) навчаюча –  повторити та виконати роботи по III розряду кухара.

Зміст роботи:

1.  Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати на три порції!!!!

2.          Приготувати посуд і інвентар.
3.          Організувати робоче місце
4.          Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5.          Оформити звіт.
6.          Зробити висновки.
7.          Прибрати робоче місце.
8.         Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР, ІНСТОГРАМ

Час на виконання роботи - 7 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу

Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
-          Фото особисте на робочому місці у спецодягу ( можна селфі, щоб було видно робоче місце);
-         Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
-         Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
-         Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Ви повинні приготовити  свою страву згідно переліку перевірочних робіт.
Вимоги до якості. Відпуск
  

Перелік перевірочних робіт групи 04-18



п/п
П.ІБ
Найменування робіт
Розряд
Час на виконання робіт
Одиниці виміру
1
Бардюк Ярослав
Приготування борщу українського з пампушками
IV
7
порц
2
Бондаренко Владислав
Приготування бабки рисової
IV
7
порц
3
Гембата Вікторія
Приготування плову з курки
IV
7
порц
4
Григор Світлана
Приготування зразів січених
IV
7
порц
5
Демиденко Вероніка
Приготування амлету фаршированого
IV
7
порц
6
Дзюбак Максим
Приготування млинчіків з начинкою
IV
7
порц
7
Друзь Дар’я
Приготування риби тушкованої з овочами
IV
7
порц
8
Зарєцький Олександр
Приготування печінки по – строгановські
IV
7
порц
9
Ігнатенко Юлія
Приготування котлет рибних
IV
7
порц
10
Кантур Жанна
Приготування борщу Полтавського
IV
7
порц
11
Кужельна Анастасія
Приготування солянки м'ясної
IV
7
порц
12
Охременко Михайло
Приготування кручеників волинських
IV
7
порц
13
Полявка Ксенія
Приготування пудінгу з манки
IV
7
порц
14
Прилепа Ганна
Приготування рагу овочевого
IV
7
порц
15
Романченко Анна
Приготування печення по домашньому
IV
7
порц
16
Сивоконь Валентина
Приготування періжків смажених з картоплею
IV
7
порц
17
Соломко Євгенія
Приготування тюфтелей
IV
7
порц

Комментариев нет:

Отправить комментарий