вторник, 25 января 2022 г.

 Дистанційний урок виробничого навчання


від 25.01.2022р.
Тема 1:  ПРИГОТУВАННЯ СУПІВ
Тема уроку: Приготування солянок. Приготувння прозорих супів.
Мета уроку:
а) навчаюча –  навчити готувата та подавати солянки, прозорі супи.
Зміст роботи:

1.  Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати на три порції!!!!

2.          Приготувати посуд і інвентар.
3.          Організувати робоче місце
4.          Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5.          Оформити звіт.
6.          Зробити висновки.
7.          Прибрати робоче місце.
8.         Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.

Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу

Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
-          Фото особисте на робочому місці у спецодягу можна селфі, щоб було видно робоче місце);
-         Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
-         Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
-         Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Зробити технологічну карту на страву , яку будете готувати, 
Підготувати робоче місце
Приготування солянку або прозорий суп..
( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск

 Приготування солянки
приготування прозорих супів


  

Комментариев нет:

Отправить комментарий