вторник, 25 января 2022 г.

 Дистанційний урок виробничого навчання


від 26.01.2022р.
Тема 1:  ПРИГОТУВАННЯ СУПІВ
Тема уроку: Приготування холодних супів. Приготування фірмових супів.
                                                 (Приготування окрошки збірної м’ясної.                                                                                                                                  Приготування борщу холодного криворізького).
Мета уроку:
а) навчаюча –  навчити готувата та подавати солянки, прозорі супи.
Зміст роботи:

1.  Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати на три порції!!!!

2.          Приготувати посуд і інвентар.
3.          Організувати робоче місце
4.          Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5.          Оформити звіт.
6.          Зробити висновки.
7.          Прибрати робоче місце.
8.         Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.

Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу

Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
-          Фото особисте на робочому місці у спецодягу можна селфі, щоб було видно робоче місце);
-         Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
-         Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
-         Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Зробити технологічну карту на страву , яку будете готувати, 
підготувати робоче місце.

Приготування окрошки збірної мясної, 
борщу холодного криворизького

( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск

Інгредієнти для окрошки в грамах:
– шинка – 20,
– яловичина – 48,
– свіжі огірки – 60,
– зелена цибуля – 30,
– сметана – 10,
– яйця – 20,
– хлібний квас – 350,
– гірчиця – 2,
– зелень – 5,
– цукор – 5,
– сіль – 5.

Вихід: 500 мл.





Борщ криворизький
  

Буряк - 250 г
Картопля - 250 г
Капуста білокачанна - 250 г
Болгарський перець – 250 г
Морква – 250 г.
Квасоля – 5 ст.л.
Цибуля ріпчаста – 250 г.
Корінь петрушки – 10 г
Томатна паста – 3 ст.л.
Борошно – 0.5 ст.л.
Рослинна олія – 3 ст.л.
Цукор – 0.5 ст.л.
Оцет – 0.5 ст.л.
Вода – 4 л
Сметана – 10 ст.л.
Зелень – пучок
Перець чорний м

Комментариев нет:

Отправить комментарий