Дистанційний урок виробничого навчання
від 05.05.2022р.
Тема 11: Організація обслуговування
Тема уроку: Основи складання меню.
Різновиди меню, оформлення меню. Документальне оформлення та порядок отримання
готової продукції
Навчитись
складати меню, розрізняти види меню.
Навчитись
оформлювати меню і прейскуранти.
Складання меню до дитячого свята.
Мета уроку:
навчаюча – навчити учнів складати меню, розрізняти види меню. Навчити оформлювати меню і прейскуранти, складанню меню до дитячого свята.
Зміст роботи:
Скласти меню до дитячого святкування....
Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу
Шкільне меню за рецептами Євгена Клопотенка
Комментариев нет:
Отправить комментарий