среда, 4 мая 2022 г.

 Дистанційний урок виробничого навчання


від 05.05.2022р.
Тема 11:       Організація обслуговування
Тема уроку:    Основи складання меню. Різновиди меню, оформлення меню. Документальне оформлення  та порядок отримання готової продукції

                                Навчитись складати меню, розрізняти види меню.

                                Навчитись оформлювати меню і прейскуранти.

                                Складання меню до дитячого свята.

      Мета уроку: 

 навчаюча – навчити учнів складати меню, розрізняти види меню. Навчити оформлювати меню і прейскуранти, складанню меню до дитячого свята.


            Зміст роботи:
 Скласти  меню до дитячого святкування....



Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу

                    


Шкільне меню за рецептами Євгена Клопотенка






Комментариев нет:

Отправить комментарий