Дистанційний урок виробничого навчання
від 04.05.2022р.
Тема 10: Приготування страв дієтичного та дитячого харчування
Тема уроку: Приготування,
оформлення та відпуск різноманітних дієтичних страв для дитячого харчування. Особливості
приготування страв для харчування школярів.
Приготування каші
гарбузово – манної з альгінатом натрію.
Приготування
запіканки із моркви. Приготування ватрушки картопляної із сиром та альгінатом
натрію.
Мета уроку:
навчаюча – навчити учнів приготуванню, оформленню та відпуску різноманітних дієтичних страв для дитячого харчування. Особливостям приготування страв для харчування школярів.
Зміст роботи:
1. Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати.
2. Приготувати посуд і інвентар.
3. Організувати робоче місце
4. Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5. Оформити звіт.
6. Зробити висновки.
7. Прибрати робоче місце.
8. Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.
Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу
Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
- Фото особисте на робочому місці у спецодягу ( можна селфі, щоб було видно робоче місце);
- Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
- Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
- Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати на ваш вибір страву з раціону дієтичного або дитячого харчувння.
( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск.
Запіканка з моркви
Дитячій кісіль
Комментариев нет:
Отправить комментарий