среда, 4 мая 2022 г.

 Дистанційний урок виробничого навчання


від 04.05.2022р.
Тема 10:        Приготування страв дієтичного та дитячого                                                                 харчування
Тема уроку:    Приготування, оформлення та відпуск різноманітних дієтичних             страв для дитячого харчування. Особливості приготування страв для                     харчування школярів.

Приготування каші гарбузово – манної з альгінатом натрію.

Приготування запіканки із моркви. Приготування ватрушки картопляної із сиром та альгінатом натрію.

Приготування кисіль дитячий. Приготування мусу цитрусового з пектином. Приготування соусу шоколадного з альгінатом натрію. Вимоги до якості. Оформлення. Правила відпуску.

      Мета уроку: 

 навчаюча – навчити учнів приготуванню, оформленню та відпуску різноманітних дієтичних страв для дитячого харчування. Особливостям приготування страв для  харчування школярів.


Зміст роботи:

1.  Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати.

2.          Приготувати посуд і інвентар.
3.          Організувати робоче місце
4.          Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5.          Оформити звіт.
6.          Зробити висновки.
7.          Прибрати робоче місце.
8.         Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.

Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу

                    Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
-          Фото особисте на робочому місці у спецодягу можна селфі, щоб було видно робоче місце);
-         Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
-         Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
-         Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати на ваш вибір страву з раціону дієтичного або дитячого харчувння.


( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск.
Запіканка з моркви

Дитячій кісіль


Комментариев нет:

Отправить комментарий