четверг, 31 марта 2022 г.

 Дистанційний урок виробничого навчання


від 30.03.2022р.
Тема 6:  Приготування холодних страв і закусок.
Тема уроку:     Приготування холодних страв і закусок з м’яса та с/г птиці.
                                              Приготування фірмових страв і закусок
        
                                                Приготування курки фаршированої (галантин).

                                                            



Приготування  асорті з м’яса, м’ясних продуктів.

                        Приготування язика заливного. Приготування заливного з птиці у формі. Приготування паштету з                                                                                         печінки.

                                                            Приготування студня із свинини.

                                                            Приготування буженини,шпигованої часником.

                                                            Приготування ковбаси « Домашньої ».

                                                            Вимоги до якості. Оформлення. Правила відпуску.
                      Мета уроку: 
 навчаюча –  навчити учнів готувати та подавати холодні страви та закуски.
Зміст роботи:

1.  Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати на три порції!!!!

2.          Приготувати посуд і інвентар.
3.          Організувати робоче місце
4.          Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5.          Оформити звіт.
6.          Зробити висновки.
7.          Прибрати робоче місце.
8.         Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.

Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу

Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
-          Фото особисте на робочому місці у спецодягу можна селфі, щоб було видно робоче місце);
-         Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
-         Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
-         Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати  холодну страву чи закуску  на ваш вибір.


( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск

Приготування ковбаси домашньої


Приготування паштету з курячої печінки



Комментариев нет:

Отправить комментарий