Дистанційний урок виробничого навчання
від 30.03.2022р.
Тема 6: Приготування холодних страв і закусок.
Тема уроку: Приготування холодних
страв і закусок з м’яса та
с/г птиці.
Приготування фірмових страв і закусок Приготування курки
фаршированої (галантин).
Приготування асорті з м’яса, м’ясних продуктів.
Приготування язика
заливного. Приготування заливного з птиці у формі. Приготування паштету з
печінки.
Приготування студня
із свинини.
Приготування
буженини,шпигованої часником.
Приготування ковбаси
« Домашньої ».
Мета уроку:
навчаюча – навчити учнів готувати та подавати холодні страви та закуски.
Зміст роботи:
1. Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати на три порції!!!!
2. Приготувати посуд і інвентар.
3. Організувати робоче місце
4. Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5. Оформити звіт.
6. Зробити висновки.
7. Прибрати робоче місце.
8. Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.
Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу
Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
- Фото особисте на робочому місці у спецодягу ( можна селфі, щоб було видно робоче місце);
- Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
- Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
- Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати холодну страву чи закуску на ваш вибір.
( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск
Приготування ковбаси домашньої
Приготування паштету з курячої печінки
Комментариев нет:
Отправить комментарий