четверг, 31 марта 2022 г.

 Дистанційний урок виробничого навчання


від 31.03.2022р.
Тема 7:  Приготування солодких страв і напоїв.
Тема уроку:     Приготування холодних солодких страв.
Приготування самбуку з яблук або з слив. Приготування мусу  полуничного. Приготування мусу  яблучного ( на манній крупі). Приготування мусу молочного.  Приготування крему горіхового. Приготування крему шоколадного. Приготування морозива  « Айсберг ». Вимоги до якості. Оформлення. Правила відпуску.
Мета уроку: 
 навчаюча –  навчити учнів готувати та подавати холодні солодкі страви.

Зміст роботи:

1.  Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати на три порції!!!!

2.          Приготувати посуд і інвентар.
3.          Організувати робоче місце
4.          Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5.          Оформити звіт.
6.          Зробити висновки.
7.          Прибрати робоче місце.
8.         Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.

Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу

Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
-          Фото особисте на робочому місці у спецодягу можна селфі, щоб було видно робоче місце);
-         Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
-         Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
-         Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати солодку холодну страв  на ваш вибір.


( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск
Приготування молочного мусу:


Приготування полуничного мусу:


Комментариев нет:

Отправить комментарий