Дистанційний урок виробничого навчання
від 31.03.2022р.
Тема 7: Приготування солодких страв і напоїв.
Тема уроку: Приготування холодних солодких страв.
Приготування самбуку з
яблук або з слив. Приготування мусу
полуничного. Приготування мусу
яблучного ( на манній крупі). Приготування мусу молочного. Приготування крему горіхового. Приготування
крему шоколадного. Приготування морозива
« Айсберг ». Вимоги до якості. Оформлення. Правила відпуску.
Мета уроку:
навчаюча – навчити учнів готувати та подавати холодні солодкі страви.
Зміст роботи:
1. Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати на три порції!!!!
2. Приготувати посуд і інвентар.
3. Організувати робоче місце
4. Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5. Оформити звіт.
6. Зробити висновки.
7. Прибрати робоче місце.
8. Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.
Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу
Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
- Фото особисте на робочому місці у спецодягу ( можна селфі, щоб було видно робоче місце);
- Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
- Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
- Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати солодку холодну страв на ваш вибір.
( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск
Приготування молочного мусу:
Приготування полуничного мусу:
Комментариев нет:
Отправить комментарий