суббота, 23 апреля 2022 г.

 Дистанційний урок виробничого навчання


від 27.04.2022р.
Тема 9:        Приготування страв лікувально-                                                    профілактичного  харчування.
Тема уроку:    Приготування страв із м’яса та м’ясних продуктів і с/п з використанням БАД. Приготування страв із риби та нерибних продуктів моря  з використанням БАД.  Приготування солодких страв, напоїв, борошняних і кондитерських виробів із використанням БАД.

Приготування рибної бабки.  Приготування гуляшу з відварної яловичини. Приготування оладок з яловичої печінки. Приготування омлету з м’ясом  парового. Приготування сирної запіканки з морквою.  Приготування сливового узвару  .Приготування томатного соку. Приготування галушок манних із сметаною. Приготування оладок з кабачків з пшеничними висівками. Приготування напою з відваром льону та чорноплідної горобини. Приготування желе з кислого молока, кефіру, ацидофіліну. Приготування пінника ягідного. Приготування булочки молочної. Вимоги до якості. Оформлення. Правила відпуску.            Мета уроку: 

 навчаюча – формувати навички щодо виконання технологічних процесів при приготуванні  страв із м’яса та м’ясних продуктів і с/п з використанням БАД. Приготування страв із риби та нерибних продуктів моря  з використанням БАД.  Приготування солодких страв, напоїв, борошняних і кондитерських виробів із використанням БАД.


Зміст роботи:

1.  Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати.

2.          Приготувати посуд і інвентар.
3.          Організувати робоче місце
4.          Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5.          Оформити звіт.
6.          Зробити висновки.
7.          Прибрати робоче місце.
8.         Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.

Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу

Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
-          Фото особисте на робочому місці у спецодягу можна селфі, щоб було видно робоче місце);
-         Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
-         Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
-         Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати на ваш вибір страву з раціону лікувально - прфілактичного харчувння.


( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск.

Приготування гуляшу з відварної яловичини:

Приготування сирної запіканки з моркви:



Комментариев нет:

Отправить комментарий