Дистанційний урок виробничого навчання
від 27.04.2022р.
Тема 9: Приготування страв лікувально- профілактичного харчування.
Тема уроку: Приготування
страв із м’яса та м’ясних продуктів і с/п з використанням БАД. Приготування
страв із риби та нерибних продуктів моря
з використанням БАД. Приготування
солодких страв, напоїв, борошняних
і кондитерських виробів із використанням БАД.
Приготування рибної бабки. Приготування гуляшу з відварної яловичини. Приготування оладок з яловичої печінки. Приготування омлету з м’ясом парового. Приготування сирної запіканки з морквою. Приготування сливового узвару .Приготування томатного соку. Приготування галушок манних із сметаною. Приготування оладок з кабачків з пшеничними висівками. Приготування напою з відваром льону та чорноплідної горобини. Приготування желе з кислого молока, кефіру, ацидофіліну. Приготування пінника ягідного. Приготування булочки молочної. Вимоги до якості. Оформлення. Правила відпуску. Мета уроку:
навчаюча – формувати навички щодо виконання технологічних процесів при приготуванні страв із м’яса та м’ясних продуктів і с/п з використанням БАД. Приготування страв із риби та нерибних продуктів моря з використанням БАД. Приготування солодких страв, напоїв, борошняних і кондитерських виробів із використанням БАД.
Зміст роботи:
1. Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати.
2. Приготувати посуд і інвентар.
3. Організувати робоче місце
4. Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5. Оформити звіт.
6. Зробити висновки.
7. Прибрати робоче місце.
8. Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.
Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу
Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
- Фото особисте на робочому місці у спецодягу ( можна селфі, щоб було видно робоче місце);
- Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
- Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
- Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати на ваш вибір страву з раціону лікувально - прфілактичного харчувння.
( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск.
Приготування гуляшу з відварної яловичини:
Приготування сирної запіканки з моркви:
Комментариев нет:
Отправить комментарий