Дистанційний урок виробничого навчання
від 20.04.2022р.
Тема 9: Приготування страв лікувально- профілактичного харчування.
Тема уроку: Приготування холодних
закусок, страв та кулінарних виробів із картоплі та овочів з використанням БАД.
Приготування супів та соусів з використанням БАД.
.Ознайомлення з раціонами лікувально – профілактичного харчування. Приготування моркви з яблуками. .Приготування моркви з курагою. Приготування м’ясного сиру. Приготування білоголова капуста з яблуками і морквою. Приготування бульйон з яйцем. Приготування молочного супу з гарбузом. Вимоги до якості. Оформлення. Правила відпуску.
Мета уроку:
навчаюча – формувати навички щодо виконання технологічних процесів при приготуванні холодних закусок, страв та кулінарних виробів із картоплі та овочів з використанням БАД. Приготування супів та соусів з використанням БАД.
Зміст роботи:
1. Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати.
2. Приготувати посуд і інвентар.
3. Організувати робоче місце
4. Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5. Оформити звіт.
6. Зробити висновки.
7. Прибрати робоче місце.
8. Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.
Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу
Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
- Фото особисте на робочому місці у спецодягу ( можна селфі, щоб було видно робоче місце);
- Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
- Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
- Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати на ваш вибір страву з раціону лікувально - прфілактичного харчувння.
( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск.
Приготування моркви з яблуками
Комментариев нет:
Отправить комментарий