суббота, 23 апреля 2022 г.

 Дистанційний урок виробничого навчання


від 20.04.2022р.
Тема 9:        Приготування страв лікувально-                                                    профілактичного  харчування.
Тема уроку:     Приготування холодних закусок, страв та кулінарних виробів із картоплі та овочів з  використанням БАД. Приготування супів та соусів з використанням БАД.
.

Ознайомлення  з раціонами лікувально – профілактичного харчування. Приготування моркви з яблуками. .Приготування моркви з курагою. Приготування м’ясного сиру. Приготування білоголова капуста з яблуками і морквою. Приготування бульйон з яйцем. Приготування молочного супу з гарбузом.                                                                                    Вимоги до якості. Оформлення. Правила відпуску.


            Мета уроку: 

 навчаюча – формувати навички щодо виконання технологічних процесів при приготуванні холодних закусок, страв та кулінарних виробів із картоплі та овочів з  використанням БАД. Приготування супів та соусів з використанням БАД.

Зміст роботи:

1.  Розробити технологічну карту згідно страви, яку будете готувати.

2.          Приготувати посуд і інвентар.
3.          Організувати робоче місце
4.          Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5.          Оформити звіт.
6.          Зробити висновки.
7.          Прибрати робоче місце.
8.         Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.

Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу

Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
-          Фото особисте на робочому місці у спецодягу можна селфі, щоб було видно робоче місце);
-         Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
-         Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
-         Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати на ваш вибір страву з раціону лікувально - прфілактичного харчувння.


( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск.


Приготування гарбузового супу



                                   Приготування моркви з яблуками

Комментариев нет:

Отправить комментарий