Дистанційний урок виробничого навчання
від 13.04.2022р.
Тема 8: Приготування тіста та виробів з нього.
Тема уроку: Приготування шарового
прісного тіста та виробів з нього. Приготування дріжджового шарового тіста,
виробів з нього.
Приготування пиріжків із
прісного шарового тіста. Приготування
кулеб’яки з шарового тіста. Приготування волованів. Приготування язичків із
шарового тіста. Приготування штруделю з яблуками. Вимоги до якості. Правила
відпуску.
Мета уроку:
навчаюча – формувати навички щодо виконання технологічних процесів при приготуванні дріжджового тіста, закріпити знання з розрахунку сировини на задану кількість виробів, організації робочого місця, розширювати й удосконалювати знання та вміння з оформлення страв. б)виховна –виховувати почуття відповідальності за відпуск якісної продукції, бережливого ставлення до витрачення
Зміст роботи:
1. Розробити технологічну карту згідно виробу, який будете готувати.
2. Приготувати посуд і інвентар.
3. Організувати робоче місце
4. Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5. Оформити звіт.
6. Зробити висновки.
7. Прибрати робоче місце.
8. Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.
Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу
Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
- Фото особисте на робочому місці у спецодягу ( можна селфі, щоб було видно робоче місце);
- Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
- Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
- Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати виріб з шарового тіста на ваш вибір.
( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск.
Сучасні вироби з прісного листкового тіста
Приготування кулебяки
Комментариев нет:
Отправить комментарий