четверг, 14 апреля 2022 г.

 Дистанційний урок виробничого навчання


від 13.04.2022р.
Тема 8:        Приготування тіста  та виробів з нього.
Тема уроку:     Приготування шарового прісного тіста та виробів з нього. Приготування                                                 дріжджового шарового тіста, виробів з нього.

Приготування пиріжків із прісного шарового тіста.  Приготування кулеб’яки з шарового тіста. Приготування волованів. Приготування язичків із шарового тіста. Приготування штруделю з яблуками. Вимоги до якості. Правила відпуску.

            Мета уроку: 

 навчаюча – формувати навички щодо виконання технологічних процесів при приготуванні дріжджового тіста, закріпити знання з розрахунку сировини на задану кількість виробів, організації робочого місця, розширювати й удосконалювати знання та вміння з оформлення страв. б)виховна –виховувати почуття відповідальності за відпуск якісної продукції, бережливого ставлення до витрачення                        


Зміст роботи:

1.  Розробити технологічну карту згідно виробу, який будете готувати.

2.          Приготувати посуд і інвентар.
3.          Організувати робоче місце
4.          Приготувати інгридієнти згідно технологічної карти.
5.          Оформити звіт.
6.          Зробити висновки.
7.          Прибрати робоче місце.
8.         Надіслати фото- або відео-звіт майстру в/н в особисті повідомоення в ТЕЛЕГРАМ або в ВАЙБЕР.

Час на виконання роботи - 6 годин
Надсилати фото-, відео-звіти до 15:00 год поточного часу

Вимоги до фото-, відео-звіту включає:
-          Фото особисте на робочому місці у спецодягу можна селфі, щоб було видно робоче місце);
-         Фото послідовності технологічного процесу приготування страви;
-         Фото подачі страви з технологічною картою або відео захист приготування страви з послідовністю технологічного процесу приготування страви;
-         Особисте фото зі своєю стравою( подають ті, хто не подає відео-звіт)
Хід роботи
Приготувати виріб з шарового тіста  на ваш вибір.


( під час виконання роботи дотримуватися правил техніки безпеки та послідовності технологічного процесу.... фіксувати послідовність технологічного процесу на фото аба відео..)
Вимоги до якості. Відпуск.

Сучасні вироби з прісного листкового тіста



Приготування кулебяки



Комментариев нет:

Отправить комментарий