Дистанційне виробниче навчання 2022-2023н.р.
ОК01 Первинна обробка сировини і приготування напівфабрикатів
М5 Первинна обробка м’яса, субпродуктів, птиці, дичини та приготування напівфабрикатів з них
Дистанційниий урок виробничого навчання
від 13.10.2022р.
М5.1: Механічна
кулінарна обробка баранячих туш, четвертин яловичини, напівтуш телятини,
свинини та підготовку окремих частин м’яса
Тема уроку: Інструктаж за змістом
занять, організації робочого місця, безпеки праці . Виконання механічної
кулінарної обробки баранячих, телячих, яловичих, свинячих туш: розморожування,
обмивання, обсушування, розрубування на частини, обвалювання, жилкування,
зачищення, приготування напівфабрикатів, охолодження, заморожування.
Зміст роботи:
Ознайомлення з механічною кулінарною обробкою яловичих та свинячих туш...
Комментариев нет:
Отправить комментарий