среда, 12 октября 2022 г.

  Дистанційне  виробниче навчання 2022-2023н.р.

                    ОК01  Первинна обробка сировини і приготування напівфабрикатів


                М5  Первинна обробка м’яса, субпродуктів, птиці, дичини та приготування напівфабрикатів з них

                           Дистанційниий урок виробничого навчання

від 13.10.2022р.
        М5.1:  Механічна кулінарна обробка баранячих туш, четвертин яловичини, напівтуш телятини, свинини та підготовку окремих частин м’яса

Тема уроку:   Інструктаж за змістом занять, організації робочого місця, безпеки праці . Виконання механічної кулінарної обробки баранячих, телячих, яловичих, свинячих туш: розморожування, обмивання, обсушування, розрубування на частини, обвалювання, жилкування, зачищення, приготування напівфабрикатів, охолодження, заморожування.
Зміст роботи:
Ознайомлення з механічною кулінарною обробкою яловичих та свинячих туш...





Комментариев нет:

Отправить комментарий